Energybet on pelaajien keskuudessa suosittu ja arvostettu vedonvälittäjä, joka on perustettu vuonna 2016. Yrityksen omistaja on Probe Investments Limited. Vedonvälittäjä on lisensioitu Maltalla ja Iso-Britanniassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee juuri Maltalla.

Energybet on pelaajien keskuudessa suosittu ja arvostettu vedonvälittäjä, joka on perustettu vuonna 2016. Yrityksen omistaja on Probe Investments Limited. Vedonvälittäjä on lisensioitu Maltalla ja Iso-Britanniassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee juuri Maltalla.

Energybetin maineen ja laadun todistavat lukuisat palkinnot. Se on voittanut Urheiluvedonlyöntien 2016 BC Rising Star palkinnon, saanut Malta iGaming Excellence in Customer Service palkintoja sekä oli ehdokkaana Global Gaming Awards BestDigital Operator palkinnon saajaksi.

Toistaiseksi EnergyBetin sivusto tarjoaa käyttäjilleen valittavaksi kolmesta kielestä — saksa ja englanti sekä puola. Käytettävissä ovat vedonlyönnit ennen ottelua ja live-vedonlyönnit. Voit asettaa vedon perinteisiin urheilulajeihin, e-urheiluun sekä poliittisiin ja yhteiskunnallisiin tapahtumiin.

Energy on brändi, joka on tunnettu ei pelkästään vedonlyönneistä. Se on saavuttanut suosiota jo vuonna 2012 perustetun EnergyCasinon ansiosta. Sen lisäksi yritys sponsoroi mielellään kaikkia urheilutapahtumia. Tällä hetkellä sen logo on englantilaisen jalkapalloklubin, Millwall Football Club, pelipaidoissa.

Rekisteröinti

Jos haluat aloittaa tilin rekisteröitymisprosessin sivustolla, sinun pitää napsauttaa painiketta Rekisteröinti. Sen löydät oikeasta yläkulmasta. Sen jälkeen näet lomakkeen täytettäväksi. Sinun pitää antaa käyttäjänimi, sähköpostiosoite, salasana sekä valinnaisesti kampanjakoodi. Kampanjakoodin löydät lehdistöaineistosta tai EnergyBetin partnereilta. Muista, että käyttäjänimesi on sääntöjen mukainen. Jos se on loukkaava, järjestelmänvalvoja voi sulkea tilisi.

Kirjautumistietojen antamisen jälkeen sinun pitää hyväksyä säännöt ja napsauttaa jatka. Seuraavassa vaiheessa sinun pitää antaa henkilötiedot, osoitteen, puhelinnumeron sekä valuutan, jolla haluat pitää tiliä. Sinun on täytettävä kaikki kentät oikeilla tiedoilla. Muussa tapauksessa ei voi nostaa rahoja sivustolta. Ensimmäisen talletuksen aikana vedonvälittäjä pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi.

Viimeinen vaihe, joka sinun pitää tehdä, on tekstiviestitarkistus. Antamaasi puhelinnumeroon saat tekstiviestin, jonka sisältö sinun pitää kirjoittaa tilisi aktivoimiseksi.

Bonus

Jos rekisteröit tilisi EnergyBetin sivustolla, voit käyttää hyödyksi tervetuliaisbonusta. Se on yksinomaan uusille pelaajille osoitettu tarjous.

Bonuksen aktivoimiseksi sinun pitää mennä talletusvälilehdelle ja tehdä vähintään 10 € talletus. Jos sinulla on tili muussa valuutassa, tee annettua summaa vastaava talletus. Bonus on saatavissa enintään 50 € suuruisena. Jos teet talletuksen tilillesi Skrillin, Skrill 1-Tapin, Netellerin, Eco-Payzin, Qiwin tai Yandexin välityksellä, et voi aktivoida kampanjatarjousta.

Talletukset ja rahojen kotiutukset

Talletuksen tekemiseksi tilillesi sinun pitää mennä välilehdelle Talletukset. Sinun pitää valita mikä tahansa sillä hetkellä käytettävissä oleva maksutapa. Suosituimpia ovat tietysti talletukset luotto- tai maksukortilla (Visa, Mastercard). Niillä suoritettavat talletukset toteutetaan tosiaikaisina. Voit käyttää myös pikapankkia (esim. Trustly, Sofort) tai elektronista lompakkoa (esim. Ecopayz, Qiwi, Skrill, Webmoney, Yandex).

Sen jälkeen, kun olet valinnut sinulle kätevimmän maksutavan, sinut siirretään sivulle maksut. Sinun pitää täydentää tietosi, antaa talletussumman ja tehdä tilisiirron. EnergyBetissä talletuksen vähimmäissumma on 10 € tai vastaava arvo muussa valuutassa. Sen sijaan enintään voit tallettaa 5 000 €. Talletuksesta ei peritä lisäksi mitään provisiota. Jos kaikki sujuu ongelmitta, sinut ohjataan takaisin vedonvälittäjän sivustolle ja tilisi ilmestyy näyttöön.

Jos haluat nostaa rahoja tililtäsi, sinun pitää käyttää osiota Nostot. Nostot voit suorittaa ainoastaan samalla tavalla, jolla teit talletuksen. Nostomääräys hyväksytään sillä hetkellä, kun et enää ole peli-istunnossa. Vedonvälittäjä pidättää itsellään oikeuden suorittaa milloin tahansa lisävarmistuksen henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Live-vedonlyönnit

Live-vedonlyönnit on erittäin suosittu EnergyBetissä käytettävissä oleva vaihtoehto. Voi kokeilla taitojasi ja asettaa vedon otteluun niiden käynnissä olon aikana. Se on varmasti erittäin hauskaa ja lisäksi suuri mahdollisuus voittaa vielä enemmän rahaa. Live-vedonlyönnin kertoimet voivat olla todella korkeita

Live-vedonlyönnit voit asettaa useissa eri urheilulajeissa tai e-urheilussa. Suosituimpiin voidaan lukea jalkapallo, tennis, koripallo, lentopallo sekä jääkiekko. Live-vedonlyönnin asettamisen aikana voit asettaa vedot useista eri asioista, esimerkiksi: ottelun voittajasta, tarkasta lopputuloksesta, tarkasta maalien tai pisteiden määrästä. Sen lisäksi sinulla on mahdollisuus muodostaa yhdistelmä-, yksittäis- tai järjestelmäkuponki.

Live-vedonlyöntisivun käyttö on erittäin intuitiivista eikä aiheuta ongelmia. Voit yksinkertaisella tavalla tarkistaa kaikki sillä hetkellä käynnissä olevat ottelut. Sinulla on käytettävissä myös kalenteri 7 seuraavan päivän tulevista tapahtumista. Jos napsautat valitsemaasi ottelua, voit yksinkertaisella tavalla tarkistaa kaikki tilastot.

.
EnergyBetin valikoima

EnergyBetin käyttäjien käytössä oleva valikoima on erittäin laaja. Sivustolla on käytettävissä otteluiden vakiovedonvedonlyönnit sekä live-vedonlyönnit. Jos kirjaudut sisään tilillesi, voit valita monien saatavilla olevien vedonlyöntien joukosta. Sivusto on erittäin selkeä ja ongelmitta löydät etsimäsi urheilulajin tai ottelun.

Pääsivulla sinulla on valittavissa kaikki mahdolliset vedonlyönnit. Sieltä löydät kaikki urheilulajit järjestettyinä käynnissä olevien vetojen määrän suuruuden mukaan. Sen jälkeen, kun olet napsauttanut valitsemaasi urheilulajia, saat näkyville seuraavat valintavaihtoehdot. Voit valita valtion, jossa ottelu pelataan, ja sen jälkeen liigan. Tämän ratkaisun ansiosta sinun ei tarvitse etsiä kyseistä ottelua valtavan ottelumäärän joukosta.

EnergyBetisä voit asettaa vedon käytännössä kaikissa urheililajeissa. Suurinta mainetta nauttivat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, käsipallo ja tennis. Yhä suurempaa kiinnostusta saa osakseen myös vedonlyönnit e-urheilusta. Eniten otteluita, joista voit tässä lajissa lyödä vetoa, on League of Legendsissä.

Sivuston mobiiliversio

EnergyBet on erittäin suosittu vedonvälittäjä, mutta valitettavasti sillä ei edelleenkään ole mobiiliversiota pelaajilleen. Voit kuitenkin odottaa, että se muuttuu lähiaikoina. Näin suuri yritys ei voi sallia sitä, että sillä ei ole mobiiliversiota. Erityisesti siksi, että kilpailijat tarjoavat jo sellaisia palveluja.

Tietysti, jos haluaisit asettaa vedon puhelimestasi, se on mahdollista. EnergyBetin sivusto on erittäin hyvin optimoitu käytettäväksi mobiililaitteista. Mobiililaitteen selaimesta voit suorittaa kaikki toimenpiteet talletuksista live-vedonlyöntiin. Kaikki toimii sujuvasti ja on erittäin intuitiivinen.

Yhteenveto

Jos päätät rekisteröityä EnergyBetin sivustoon, et varmasti tule katumaan. Käytössäsi on erittäin paljon urheilulajeja eikä pelkästään niitä. Voit myös lyödä vetoja poliittisista tapahtumista tai e-urheilusta. Vedonvälittäjä antaa sinulle mahdollisuuden asettaa vetoja live-vedonlyönnissä. Sen lisäksi voit muodostaa erilaisia koontikuponkeja, jotta voittaisit vielä suurempia summia.

Rahojen nostot ja talletukset eivät ole sinulle mikään ongelma. Voit valita kymmenien erilaisten maksutapojen joukosta. Voitetut rahat voit kotiuttaa vain 3 päivän kuluessa.

EnergyBet on sivusto, joka takaa urheiluvedonlyönnin erittäin korkean tason. Sinua odottavat mielenkiintoiset vedonlyönnit, korkeat kertoimet ja attraktiiviset voitot.

Energybet Details

Nostovaihtoehdot:
Minimi talletus:
Maat:
Licences:
Kielet:
Valuutat:
4,5 rating